Lezingen & keynotes

Op congressen, evenementen en bijeenkomsten binnen en buiten de juridische wereld, ben ik graag jouw spreker en motivator op het gebied van talent ont-wikkeling.

In mijn lezing of keynote verbind ik mijn persoonlijke verhaal met mijn kennis & ervaring als jurist, voormalig advocaat en mijn 'ont-wikkelingsreis' als schrijver, coach & trainer. Met het doel om jou uit te nodigen om jouw eigen, unieke verhaal tot leven te brengen. Ik laat jou zien hoe je anders kunt kijken naar de wereld in en om je heen en welke betekenis dit kan hebben voor jouw eigen plek in de wereld.

Ik sta voor leren en elkaar inspireren. Met mijn enthousiasme en sprankelende energie neem ik je mee op reis. Een reis waarin je nieuwe werelden gaat ontdekken en erachter gaat komen hoe je naar jouw bestemming wilt reizen.

Wil je weten wat ik voor jou, jouw congres, evenement of bijeenkomst kan betekenen? Ik stem mijn lezing of keynote graag af of het toepasselijke thema. Hoe? Dat vertel ik je graag. Neem je contact met mij op?