Reis je mee?

Je bent een hoogontwikkelde denker en je werkt hard. Als je eerlijk bent, kom je vaak tijd te kort. Om alles te doen wat je te doen hebt. Je wilt het graag goed doen maar hebt ook vaak het gevoel dat je tekort schiet. Op je werk. Of privé. Misschien zelfs wel op beide levensgebieden.

Je bent gewend om je te richten op je prestaties. Je kunnen. Het heeft je ongetwijfeld successen opgeleverd maar je beseft ook dat er meer is in het leven. Je zoekt naar een betere balans in jezelf. Je wilt effectiever en efficiënter communiceren waar jouw mogelijkheden én grenzen liggen. Zodat je dat wat je te doen hebt in welke rol dan ook met meer energie en plezier kunt gaan doen.

Je voelt dat je verder wilt kijken. In ieder geval wil je een weidser uitzicht gaan ontdekken in plaats van rondjes te blijven rijden op dezelfde rotonde. Je bent op zoek naar een afslag aan de hand waarvan je veel meer jouw eigen route kunt uitstippelen. Dit is hét kruispunt waarop je wordt uitgenodigd om op reis te gaan. Ik reis graag een stukje met je mee.

Work on your Job. Make your Job Work.