Benieuwd naar mijn inzichten? Mijn blogs zijn bedoeld als inspiratiebron om jouw talent ont-wikkeling centraal te stellen.

Alleen honden hebben een baas. Ben jij het kind van de rekening?

“Kan er nog geplast worden?” “Nee.” Een kordaat antwoord en een serieuze blik. Vertwijfeld kijk ik haar aan. “Maakt u nu een grapje?”, vraag ik haar. Nee. Oh. Wacht. Ja. Toch wel. “Het zou wel erg gek zijn als je hier niet kunt plassen, toch?” Inderdaad. Maar ja, ik stel een serieuze vraag. Ik verwacht geen grapje. Ik vind het trouwens geen gekke vraag. Zij kennelijk wel. En hier is zij de baas. Dus bepaalt zij wanneer de puppy’s uitgelaten worden. Of zoiets.

Lees meer

Ben jij ‘meester in verstand’ of ‘meester in gevoel’?

Als voormalig advocaat schrijf ik maandelijks op het onlineplatform Mr. Studenten over talent ont-wikkeling in de juridische wereld. Lees hier mijn zesde blog.

Lees meer

Van A naar Zelfbewustzijn. Wat is jouw reisverwachting? 3 tips

Als voormalig advocaat schrijf ik maandelijks op het onlineplatform Mr. Studenten over talent ont-wikkeling in de juridische wereld. Lees hier mijn vijfde blog.

Lees meer

Ik kies moed. En jij?

“Wil jij echt alles begrijpen?” Twee priemende ogen kijken mij aan. “Ja. Dat wil ik.” De afgelopen dagen zitten vol. Met allerlei afspraken. Alle minuten zijn gevuld. Ik heb energie voor tien en ga er vol in. Alles wordt geregeld. Tot op de minuut gepland.

Lees meer

De keuze is reuze. Wat is het reisplan voor jouw loopbaan?

Als voormalig advocaat schrijf ik maandelijks op het onlineplatform Mr. Studenten over talent ont-wikkeling in de juridische wereld. Lees hier mijn vierde blog.

Lees meer