Benieuwd naar mijn inzichten? Mijn blogs zijn bedoeld als inspiratiebron om jouw talent ont-wikkeling centraal te stellen.

This is your final call for flight BA2020

Als voormalig advocaat schrijf ik maandelijks op het onlineplatform Mr. Studenten over talent ont-wikkeling in de juridische wereld. Lees hier mijn zevende blog.

Lees meer

Het leven begint bij 40. Ik nodig je uit voor mijn feestje

Onlangs vierde ik mijn leven. Nu mag het leven wat mij betreft elke dag een feestje zijn maar in principe is er voor mij, net als voor jou, 1 hoogstpersoonlijke feestdag per jaar gereserveerd. Namelijk de dag waarop we ‘verjaren’. Hoewel de juridische betekenis van dit woord voor één van beide partijen vaak minder florissant uitpakt, is de ‘verjaring’ waarop ik doel toch vooral omgeven met slingers en ballonnen. Althans, als je het goed viert.

Lees meer

Alleen honden hebben een baas. Ben jij het kind van de rekening?

“Kan er nog geplast worden?” “Nee.” Een kordaat antwoord en een serieuze blik. Vertwijfeld kijk ik haar aan. “Maakt u nu een grapje?”, vraag ik haar. Nee. Oh. Wacht. Ja. Toch wel. “Het zou wel erg gek zijn als je hier niet kunt plassen, toch?” Inderdaad. Maar ja, ik stel een serieuze vraag. Ik verwacht geen grapje. Ik vind het trouwens geen gekke vraag. Zij kennelijk wel. En hier is zij de baas. Dus bepaalt zij wanneer de puppy’s uitgelaten worden. Of zoiets.

Lees meer

Ben jij ‘meester in verstand’ of ‘meester in gevoel’?

Als voormalig advocaat schrijf ik maandelijks op het onlineplatform Mr. Studenten over talent ont-wikkeling in de juridische wereld. Lees hier mijn zesde blog.

Lees meer

Van A naar Zelfbewustzijn. Wat is jouw reisverwachting? 3 tips

Als voormalig advocaat schrijf ik maandelijks op het onlineplatform Mr. Studenten over talent ont-wikkeling in de juridische wereld. Lees hier mijn vijfde blog.

Lees meer