Benieuwd naar mijn inzichten? Mijn blogs zijn bedoeld als inspiratiebron om jouw talent ont-wikkeling centraal te stellen.

Ik kies moed. En jij?

“Wil jij echt alles begrijpen?” Twee priemende ogen kijken mij aan. “Ja. Dat wil ik.” De afgelopen dagen zitten vol. Met allerlei afspraken. Alle minuten zijn gevuld. Ik heb energie voor tien en ga er vol in. Alles wordt geregeld. Tot op de minuut gepland.

Lees meer

De keuze is reuze. Wat is het reisplan voor jouw loopbaan?

Als voormalig advocaat schrijf ik maandelijks op het onlineplatform Mr. Studenten over talent ont-wikkeling in de juridische wereld. Lees hier mijn vierde blog.

Lees meer

Hoe je kijkt, bepaalt wat je ziet

In-formatie. Een verzameling van gegevens die nog bezig zijn om in vorm te komen. Informatie delen om mijn gedachten te ordenen. Ik doe dit al mijn hele leven. Ik voel dat iets waardevol is om te delen en gaandeweg kom ik tot de kern. Daarbij stel ik graag vragen. Sommige vragen zijn meteen duidelijk en ‘ter zake dienend’, andere vragen zijn er meer op gericht om de verbinding met mijn gesprekspartner te versterken. Ik doe dit niet omdat ik denk dat dit goed werkt maar omdat ik voel dat dit nodig is.

Lees meer

Ben jij wie je zegt dat je bent? Drie tips om identiteitsdiefstal te voorkomen.

Als voormalig advocaat schrijf ik maandelijks op het onlineplatform Mr. Studenten over talent ont-wikkeling in de juridische wereld. Lees hier mijn derde blog.

Lees meer

Anders kijken naar angst. Over stress gesproken.

Vorige week donderdagavond was ik op een bijeenkomst van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Samen met een groep andere geïnteresseerde coaches werd ik weer even ondergedompeld in een prachtig thema dat we allemaal kennen maar lastiger herkennen. Bij onszelf of bij de ander. Het thema waarop ik doel is: angst.

Lees meer