Work Up Call

De Work Up Call is een Wake Up Call in een workshop. De Work Up Call is ontstaan vanuit de gedachte dat je samen veel meer kunt bereiken. Daarom is de Work Up Call ook een initiatief van en een samenwerkingsverband tussen Legally Personal en Je Casemanager.

Waar Je Casemanager zich richt op (preventief) verzuim- en reintegratiebegeleiding vult Legally Personal dit aan met haar focus op talentontwikkeling. Legally Personal en Je Casemanager geloven er beiden in dat je met echte aandacht het verschil kunt maken.

In de Work Up Call helpen we jou om erachter te komen waar je nu écht blij van wordt. We geven jou inzichten, inspiratie en handreikingen om de juiste keuzes voor jezelf te maken en die vervolgens in te passen in je huidige of misschien zelfs wel in je nieuwe werk. Aan het einde van de Work Up Call durf je de stap te zetten die bij jou past. Na de Work Up Call heb je geen wekker meer nodig en spring je vol energie je bed uit op weg naar een nieuwe werkdag.

Wanneer
Nieuwe data voor de Work Up Call worden binnenkort bekend gemaakt. De Work Up Call wordt ook incompany aangeboden.

Meer informatie? Stuur een berichtje naar info@legallypersonal.nl of maak gebruik van het contacformulier op deze website.