Lezingen & keynotes

Op congressen, evenementen en bijeenkomsten binnen en buiten de juridische wereld, ben ik graag jouw spreker en motivator op het gebied van talent ont-wikkeling.

In mijn lezing of keynote verbind ik mijn persoonlijke verhaal met mijn kennis & ervaring als jurist, voormalig advocaat en mijn 'ont-wikkelingsreis' als coach & trainer. Met het doel om jou uit te nodigen om jouw eigen, unieke verhaal tot leven te brengen. Ik laat jou zien hoe je jouw talenten en de talenten van de mensen om jou heen gaat herkennen. Waardoor ze volledig tot hun recht kunnen komen. Zodat iedereen optimaal gebruik kan gaan maken van elkaars talenten.  

Ik sta voor leren en elkaar inspireren. Met mijn enthousiasme en sprankelende energie neem ik je mee op reis. Een reis waarin je nieuwe werelden gaat ontdekken en erachter gaat komen hoe je naar jouw bestemming wilt reizen.

Wil je weten wat ik voor jou, jouw congres, evenement of bijeenkomst kan betekenen? Ik stem mijn lezing of keynote graag af of het toepasselijke thema. Hoe? Dat vertel ik je graag. Neem je contact met mij op?