Meester in Talent Natuurbeleving

De kaart is niet het gebied. Laat je verwonderen en krijg vanuit een ander perspectief inzicht in jouw natuur tijdens de Meester in Talent Natuurbeleving.

Je hebt een coachvraag en je wilt graag dat ik met je meekijk. We ontmoeten elkaar buiten en gaan samen op pad. Tijdens een wandeling in de natuur zoomen we in op je vraag. Je maakt zo op een laagdrempelige manier kennis met mij en mijn manier van werken.

Wat op je pad komt, beschouwen we letterlijk en figuurlijk als in-formatie. Dit kan een ont-moeting met flora en fauna zijn, een tegenligger, een weersomstandigheid, een verkeersbord of een combinatie van al deze signalen. Terplekke ontvouwt zich de route die afwisselend zal uitnodigen tot stilstaan of doorlopen. De wandeling zet jou op geheel eigen wijze in beweging.

Locatie: Hazerswoude Dorp, het adres ontvang je na aanmelding.
Duur: 45 minuten
Investering: EU 75
Reserveren: info@legallypersonal.nl

Mocht je nog vragen hebben, voel je vrij om mij te bellen (06-28582587).

Door de natuur te beleven, krijg je inzicht in jouw natuur. In contact. Met hart en ziel.Tijdens mijn dagelijkse wandelingen door de natuur laat ik mij verwonderen door alles wat er in en om mij heen gebeurt. Ik kan mij inmiddels zo afstemmen op deze bron van in-formatie dat ik mijn verkregen inzichten met liefde inzet tijdens coaching & training en bij het ophalen en schrijven van verhalen. De natuur heeft mijn blik op mijn eigen natuur in vergaande mate verruimd. Vanuit mijn eigenheid geef ik je een inkijkje in mijn route. Van daaruit loop ik graag een stukje mee op jouw route.

Weet je welkom!