Meester in Talent Natuurbeleving

De kaart is niet het gebied. Laat je verwonderen en krijg vanuit een ander perspectief inzicht in jouw natuur. Elke week is er op maandag- en donderdagochtend een Meester in Talent Natuurbeleving. Tijdens deze Natuurbeleving maak je op een laagdrempelige manier kennis met coaching en wat dit voor jou kan doen.

Tijdens de wandeling worden alle zintuigen geraakt. Wat op je pad komt, beschouwen we letterlijk en figuurlijk als in-formatie. Dit kan een ont-moeting met flora en fauna zijn, een tegenligger, een weersomstandigheid, een verkeersbord of een combinatie van al deze signalen. Terplekke ontvouwt zich de route die afwisselend zal uitnodigen tot stilstaan of doorlopen. De wandeling zet jou op geheel eigen wijze in beweging.

Samen beleven

In een kleine groep van maximaal 4 personen starten we eerst rustig met koffie of thee en maken we contact met elkaar. Voorlopig houden we nog gepaste afstand. Ik zorg voor een huisgemaakte lekkernij zodat we een fijne basis hebben voor de wandeling in de natuur. Na ongeveer een uur nemen we nog even tijd om stil te staan bij wat we hebben opgehaald. Enkele dagen na de Natuurbeleving ontvang je daarvan een verslag zodat je de gelopen route kunt verbinden met jouw persoonlijke route.

Data: Elke maandag- en donderdagochtend
Tijd: 9:30-11:30 uur.
Locatie: Hazerswoude Dorp, het adres ontvang je na aanmelding.
Investering: EU 97 exclusief BTW.
Reserveren: info@legallypersonal.nl

Mocht je nog vragen hebben, voel je vrij om mij te bellen (06-28582587). Wil je liever een exclusieve Meester in Talent Natuurbeleving ervaren op een andere dag of op een ander tijdstip? Dat kan uiteraard ook.

Door de natuur te beleven, krijg je inzicht in jouw natuur. In contact. Met hart en ziel.

Tijdens mijn dagelijkse wandelingen door de natuur laat ik mij verwonderen door alles wat er in en om mij heen gebeurt. Ik kan mij inmiddels zo afstemmen op deze bron van in-formatie dat ik mijn verkregen inzichten met liefde inzet tijdens coaching & training en bij het ophalen en schrijven van verhalen. De natuur heeft mijn blik op mijn eigen natuur in vergaande mate verruimd. Vanuit mijn eigenheid geef ik je een inkijkje in mijn route. Van daaruit loop ik graag een stukje mee op jouw route.

Weet je welkom!
Saskia Cassandra