Jouw organisatie

- Wil je graag de juiste mensen op de juiste plek krijgen (en behouden)?
-Wil je zelf vooral het werk doen waar je energie van krijgt?
-Ben je bereid verder te kijken dan alleen naar cognitieve capaciteiten?
-Vind je het belangrijk dat de onderlinge samenwerking wordt gekenmerkt door gebruikmaking van ieders potentieel?

Work on your Job
Iedereen is anders. Iedereen is uniek. Jij wilt bezig zijn met wat jij goed kunt en gemakkelijk doet. Waar je blij van wordt en energie van krijgt. En dat willen de mensen met wie je samenwerkt ook. Hoe mooi zou het zijn als je vanaf het begin al zicht hebt op het beschikbare potentieel van iedereen?

In een wereld waarin tijd kostbaar is, worden we steeds meer uitgenodigd om efficiënter en effectiever te zijn. Waardoor onze menselijkheid niet zelden onder druk komt te staan. De gevolgen zijn vaak zichtbaar in symptomen. Onderlinge, voelbare en vaak onuitgesproken spanningen. Als deze symptomen worden genegeerd, ligt een escalatie op de loer. Met alle benodigde extra tijdsinvesteringen van dien.

Wat nu als het mogelijk is om zowel resultaat- als mensgericht te werken? Zodat er werkelijk wordt samengewerkt omdat iedereen vanuit zijn of haar unieke bijdrage betekenisvol bijdraagt aan de bedoeling van de organisatie.

Vind je het ook tijd om anders te gaan kijken? Dan ont-moet ik je graag. Zodat we samen kunnen gaan onderzoeken wat er voor nodig is om talentvol te selecteren en te ont-wikkelen. Zodat alle talenten binnen de organisatie volledig tot hun recht komen. Van begin tot eind.

Work on your Job. Make your Job Work.

Meer weten?