Meester in Talent ont-wikkelingsreis

Je staat op het punt om op reis te gaan. Een reis waarin je nieuwe werelden gaat ontdekken en erachter gaat komen met wie je naar welke bestemming wilt reizen. Daarvoor is nodig om jezelf te ontdoen van alle wikkels waarmee je je in de loop van je leven hebt omwikkeld. Dat mag je doen tijdens jouw 'ont-wikkelingsreis'.

Tijdens deze bijzondere reis doen we 3 dingen:
1. We beginnen de reis met jouw unieke talentenpaspoort;
2. Daarna brengen we jouw eerdere reisverhalen in kaart;
3. Tot slot reizen we met de juiste reisinformatie naar jouw bestemming.

In de ‘ont-wikkelingsreis’ breng ik samen met jou het unieke samenspel van jouw natuurlijke en aangeleerde gedrag in kaart. Waarom doe je wat je doet en in welke mate vertoon je gedrag dat wel of niet in overeenstemming is met jouw natuurlijke behoefte? Dit alles vanuit de gedachte dat, als je het verschil gaat herkennen tussen jouw natuurlijke behoefte en het getoonde -vaak onbewuste gedrag- je veel effectiever kunt gaan communiceren. Daarvoor maak ik onder meer gebruik van de Talentenanalyse van de TMA Methode.

Aan de hand van jouw reisverhalen tot nu toe gaan we kijken naar wat jij aan de buitenwereld vertelt en laat zien. Wat is van jou en wat is van de ander? Je hebt misschien geen keuze gehad in het aannemen van bepaalde overtuigingen vanuit jouw opvoedsysteem of levenservaringen maar je hebt altijd een keuze in wat je wilt teruggeven en hoe je iets vervolgens wilt doorgeven en voorleven.

Vanuit jouw ‘ont-wikkelde’ identiteit organiseer je jouw verdere reis. Met wie wil je reizen en waarnaar toe? Door eerst af te stemmen op jezelf kun je op een andere laag verbinden met jouw reisgezelschap. Dit opent de weg naar harmonie. Daar waar iedereen optimaal gebruik kan maken van elkaars talenten en duurzame resultaten kunnen worden behaald. Het doel is om de bestemming zelf vorm te geven. Door te blijven leren. Van en met elkaar.

Het leven is voor mij een grote leerschool. Ik gebruik mijn ‘ont-wikkelde’ levenslessen om een stukje met jou en/of jouw organisatie mee te reizen.

Wil je weten wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Ik nodig je graag uit voor een Meester in Talentgesprek. Het is mijn missie om werk te maken van jouw werk. Dat wat jij te doen hebt. Work on your Job. Make your Job Work.